Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...
PolskiAngielski

Kategorie

Punkty sprzedaży

Systemy płatności

  • Dotpay
  • PayPal

Promocje

Oprawa uliczna ALFA 1M LAURA 30 30W

Oprawa uliczna ALFA 1M LAURA 30 30W1 193,10 zł1 014,14 zł brutto824,50 zł netto

Oprawa uliczna ALFA 1M LAURA 60 TR 15W-60W

Oprawa uliczna ALFA 1M LAURA 60 TR 15W-60W1 832,70 zł1 557,80 zł brutto1 266,50 zł netto

Akumulator MW Power MW 75-12h 12V 75Ah, żywotość 12 lat

Akumulator MW Power MW 75-12h 12V 75Ah, żywotość 12 lat859,89 zł687,91 zł brutto559,28 zł netto

Akumulator MW Power MW 120-12h 12V 120Ah, żywotość 12 lat

Akumulator MW Power MW 120-12h 12V 120Ah, żywotość 12 lat1 171,35 zł937,08 zł brutto761,85 zł netto

Akumulator MW Power MWFT 105-12 12V 105Ah, żywotość 12 lat

Akumulator MW Power MWFT 105-12 12V 105Ah, żywotość 12 lat1 372,91 zł1 098,33 zł brutto892,95 zł netto

Bestsellery

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
Strona główna1 » Polityka prywatności

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016 / 679 z dn. 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z dn. 4.05.2016 r. Mediasort Karol Kałużny (w dalszej treści zwane Mediasort) jako Administrator danych osobowych Użytkownika, będącego osobą fizyczną (osoba, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

POSTANOWIENIA OGÓLNE

> Właścicielem sklepu internetowego oraz Administratorem danych osobowych w sklepie internetowym www.mediasort.pl jest firma Mediasort Karol Kałużny, 63-700 Krotoszyn, ul. Koźmińska 76, NIP: 6211696208 REGON: 300651024

> Dane osobowe Usługobiorcy są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 ze zm.) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 ze zm.).

> Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są przetwarzane zgodnie z prawem.

CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH

> Celem przetwarzania danych osobowych jest realizacja zamówienia internetowego oraz kontakt w ramach opieki posprzedażowej dotyczący: reklamacji, obsługi zwrotów, przyjęcia odstąpienia od umowy oraz korzystania z rabatów przypisanych do konta klienta i promocji.

> Warunkiem realizacji zamówienia złożonego przez stronę www.mediasort.pl jest akceptacja warunków REGULAMINU i świadome udzielenie zgody na przetwarzanie danych osobowych.

> W trakcie rejestracji Konta Użytkownika, Użytkownik ustala samodzielnie hasło dostępu do Konta Użytkownika w Sklepie Internetowym oraz podaje następujące dane:

- Imię i nazwisko,
- Adres e-mail,
- Numer telefonu,
- NIP (w przypadku rejestracji firmy),
- Nazwa firmy,
- Adres do wysyłki i faktury,

> Powyższe dane mogą być zmieniane samodzielnie przez Użytkownika po zalogowaniu się do Konta Użytkownika lub poprzez kontakt z Mediasort.

> Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej dotyczą, zawartych w zbiorze danych Administratora, a zwłaszcza prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.

> W związku z przetwarzaniem danych osobowych powyższe dane osobowe są przekazywane do firmy obsługującej nasze serwery na podstawie umowy powierzenia danych osobowych: nazwa.pl Sp. z o.o ul. ul. M. Medweckiego 17, 31-870 Kraków, NIP: 6751402920, Regon: 120805512  oraz Studio Komputerowe „KAMELIA-NET” Jacek Krysiak, ul.Letnia 28G, 87-800 Włocławek, NIP: 8880022534, Regon: 340268274.

> Dane powyższe nie są przekazywane innym osobom trzecim, jednak mogą zostać ujawnione na wniosek i żądanie uprawnionych organów, np. policji, prokuratury, sądu.

> Dane osobowe będą przetwarzane do odwołania zgody a po takim odwołaniu przez okres przedawnienia roszczeń przysługujących administratorowi danych i w stosunku do niego.

PLIKI COOKIES

> Strona internetowa www.mediasort.pl wykorzystuje ciasteczka, które służą identyfikacji użytkownika. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie.

> Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług w Sklepie Internetowym. W plikach „cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Sklepu Internetowego, w szczególności tych wymagających autoryzacji.

> W ramach Sklepu Internetowego stosowane są pliki Cookies sesyjne. Są one plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania (opuszczenia Sklepu) lub zamknięcia przeglądarki internetowej.

> Użytkownik ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików „cookies” do swojego komputera poprzez ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

> Sklep Internetowy zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych. Sklep Internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności na nich obowiązujące. Z tego powodu zachęcamy Państwa, by po przejściu za pośrednictwem Sklepu Internetowego na stronę zarządzaną przez innego administratora, zapoznać się z polityką prywatności tam przyjętą.

ZABEZPIECZENIA

> Sklep Internetowy stosuje zabezpieczenia zapewniające ochronę danych przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją. Sklep Internetowy zobowiązuje się chronić wszelkie Państwa dane zgodnie z normami ochrony bezpieczeństwa i zachowania poufności.

> Dane osobowe w Sklepie Internetowym są chronione zgodnie z obowiązującymi Ustawami w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.

> Strony internetowe Sklepu Internetowego zabezpieczone są certyfikatem SLL, a komunikacja jest szyfrowana.

> W przypadku, gdy Użytkownik posiadający konto w Sklepie Internetowym utracił w jakikolwiek sposób hasło dostępu, Sklep internetowy umożliwia wygenerowanie nowego hasła do Sklepu Internetowego. Hasło Użytkownika jest przechowywane w bazie danych w formie zaszyfrowanej, w sposób uniemożliwiający jego odczytanie.

> Sklep Internetowy nigdy nie wysyła żadnej korespondencji, w tym korespondencji elektronicznej, z prośbą o podanie danych do logowania, a w szczególności hasła dostępowego do Konta Użytkownika. Informacje takie nie są również udostępniane drogą telefoniczną.

POSTANOWIENIA KOŃCOWE

> Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na adres: Mediasort ul. Koźmińska 76, 63-700 Krotoszyn lub e-mail: mediasort@mediasort.pl

> W przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości odnośnie ochrony danych osobowych prosimy o kontakt z biurem właściciela pod adresem e-mail: mediasort@mediasort.pl

> W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką Prywatności stosuje się odpowiednio postanowienia Regulaminu Sklepu Internetowego oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego

 
Przejdź do strony głównej
  • A2
  • Alfa
  • Allen Bradley
  • Arima
  • AUO
  • Breve
  • CEL-MAR
  • Dell
  • Ducati Energia
  • Dunkermotoren
  • Eltraf
  • Ergonica
  • Eura Drives
  • Hitachi
  • KSS
  • Kyocera
  • LTC
  • Mean Well
  • Mikster
  • MPL GROUP
  • NEC
  • Nord Star
  • Omron
  • Philips
  • Reiden
  • Sharp
  • Siemens
  • Stef-Pol
  • Sznajder
  • Teesa
  • Vipow
  • Volt Polska
  • VTdrive
  • Waldmann
Wszystkie prawa zastrzeżone MEDIASORT 2019