Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...
PolskiAngielski

Kategorie

Punkty sprzedaży

Systemy płatności

  • Dotpay
  • PayPal

Promocje

Transformator jednofazowy STM / 230/24V / 400VA Breve

Transformator jednofazowy STM / 230/24V / 400VA Breve196,01 zł190,13 zł brutto154,58 zł netto

Transformator jednofazowy TMM / 230/24V / 50VA Breve

Transformator jednofazowy TMM / 230/24V / 50VA Breve64,61 zł62,67 zł brutto50,95 zł netto

Transformator jednofazowy TMM / 230/12V / 300VA Breve

Transformator jednofazowy TMM / 230/12V / 300VA Breve211,39 zł205,05 zł brutto166,71 zł netto

Transformator jednofazowy TZB / 230/24V / 16VA Breve

Transformator jednofazowy TZB / 230/24V / 16VA Breve34,82 zł33,77 zł brutto27,46 zł netto

Transformator obudowany PVS / 230/12V / 301VA Breve

Transformator obudowany PVS / 230/12V / 301VA Breve281,08 zł272,65 zł brutto221,67 zł netto

Transformator obudowany PVS / 230/110V / 630VA Breve

Transformator obudowany PVS / 230/110V / 630VA Breve505,88 zł490,70 zł brutto398,95 zł netto

Transformator toroidalny TTZ / 230/110V / 200VA Breve

Transformator toroidalny TTZ / 230/110V / 200VA Breve183,19 zł177,69 zł brutto144,47 zł netto

Akumulator MW Power MW 65-12 12V 65Ah, żywotość 6-9 lat

Akumulator MW Power MW 65-12 12V 65Ah, żywotość 6-9 lat817,42 zł653,94 zł brutto531,66 zł netto

Bestsellery

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail

 
Strona główna1 » Polityka prywatności

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016 / 679 z dn. 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z dn. 4.05.2016 r. Mediasort Karol Kałużny (w dalszej treści zwane Mediasort) jako Administrator danych osobowych Użytkownika, będącego osobą fizyczną (osoba, której dane dotyczą), podaje następujące informacje.

POSTANOWIENIA OGÓLNE

> Właścicielem sklepu internetowego oraz Administratorem danych osobowych w sklepie internetowym www.mediasort.pl jest firma Mediasort Karol Kałużny, 63-700 Krotoszyn, ul. Koźmińska 76, NIP: 6211696208 REGON: 300651024

> Dane osobowe Usługobiorcy są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 ze zm.) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 ze zm.).

> Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są przetwarzane zgodnie z prawem.

CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH

> Celem przetwarzania danych osobowych jest realizacja zamówienia internetowego oraz kontakt w ramach opieki posprzedażowej dotyczący: reklamacji, obsługi zwrotów, przyjęcia odstąpienia od umowy oraz korzystania z rabatów przypisanych do konta klienta i promocji.

> Warunkiem realizacji zamówienia złożonego przez stronę www.mediasort.pl jest akceptacja warunków REGULAMINU i świadome udzielenie zgody na przetwarzanie danych osobowych.

> W trakcie rejestracji Konta Użytkownika, Użytkownik ustala samodzielnie hasło dostępu do Konta Użytkownika w Sklepie Internetowym oraz podaje następujące dane:

- Imię i nazwisko,
- Adres e-mail,
- Numer telefonu,
- NIP (w przypadku rejestracji firmy),
- Nazwa firmy,
- Adres do wysyłki i faktury,

> Powyższe dane mogą być zmieniane samodzielnie przez Użytkownika po zalogowaniu się do Konta Użytkownika lub poprzez kontakt z Mediasort.

> Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej dotyczą, zawartych w zbiorze danych Administratora, a zwłaszcza prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.

> W związku z przetwarzaniem danych osobowych powyższe dane osobowe są przekazywane do firmy obsługującej nasze serwery na podstawie umowy powierzenia danych osobowych: nazwa.pl Sp. z o.o ul. ul. M. Medweckiego 17, 31-870 Kraków, NIP: 6751402920, Regon: 120805512  oraz Studio Komputerowe „KAMELIA-NET” Jacek Krysiak, ul.Letnia 28G, 87-800 Włocławek, NIP: 8880022534, Regon: 340268274.

> Dane powyższe nie są przekazywane innym osobom trzecim, jednak mogą zostać ujawnione na wniosek i żądanie uprawnionych organów, np. policji, prokuratury, sądu.

> Dane osobowe będą przetwarzane do odwołania zgody a po takim odwołaniu przez okres przedawnienia roszczeń przysługujących administratorowi danych i w stosunku do niego.

PLIKI COOKIES

> Strona internetowa www.mediasort.pl wykorzystuje ciasteczka, które służą identyfikacji użytkownika. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie.

> Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług w Sklepie Internetowym. W plikach „cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Sklepu Internetowego, w szczególności tych wymagających autoryzacji.

> W ramach Sklepu Internetowego stosowane są pliki Cookies sesyjne. Są one plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania (opuszczenia Sklepu) lub zamknięcia przeglądarki internetowej.

> Użytkownik ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików „cookies” do swojego komputera poprzez ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

> Sklep Internetowy zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych. Sklep Internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności na nich obowiązujące. Z tego powodu zachęcamy Państwa, by po przejściu za pośrednictwem Sklepu Internetowego na stronę zarządzaną przez innego administratora, zapoznać się z polityką prywatności tam przyjętą.

ZABEZPIECZENIA

> Sklep Internetowy stosuje zabezpieczenia zapewniające ochronę danych przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją. Sklep Internetowy zobowiązuje się chronić wszelkie Państwa dane zgodnie z normami ochrony bezpieczeństwa i zachowania poufności.

> Dane osobowe w Sklepie Internetowym są chronione zgodnie z obowiązującymi Ustawami w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.

> Strony internetowe Sklepu Internetowego zabezpieczone są certyfikatem SLL, a komunikacja jest szyfrowana.

> W przypadku, gdy Użytkownik posiadający konto w Sklepie Internetowym utracił w jakikolwiek sposób hasło dostępu, Sklep internetowy umożliwia wygenerowanie nowego hasła do Sklepu Internetowego. Hasło Użytkownika jest przechowywane w bazie danych w formie zaszyfrowanej, w sposób uniemożliwiający jego odczytanie.

> Sklep Internetowy nigdy nie wysyła żadnej korespondencji, w tym korespondencji elektronicznej, z prośbą o podanie danych do logowania, a w szczególności hasła dostępowego do Konta Użytkownika. Informacje takie nie są również udostępniane drogą telefoniczną.

POSTANOWIENIA KOŃCOWE

> Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na adres: Mediasort ul. Koźmińska 76, 63-700 Krotoszyn lub e-mail: mediasort@mediasort.pl

> W przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości odnośnie ochrony danych osobowych prosimy o kontakt z biurem właściciela pod adresem e-mail: mediasort@mediasort.pl

> W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką Prywatności stosuje się odpowiednio postanowienia Regulaminu Sklepu Internetowego oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego

 
Przejdź do strony głównej
  • A2
  • Alfa
  • Allen Bradley
  • Arima
  • AUO
  • Breve
  • CEL-MAR
  • Dell
  • Ducati Energia
  • Dunkermotoren
  • Eltraf
  • Ergonica
  • Eura Drives
  • Hitachi
  • KSS
  • Kyocera
  • LTC
  • Mean Well
  • Mikster
  • NEC
  • Nord Star
  • Omron
  • Philips
  • Sharp
  • Siemens
  • Stef-Pol
  • Sznajder
  • Vipow
  • Volt Polska
  • VTdrive
  • Waldmann
Wszystkie prawa zastrzeżone MEDIASORT 2019